Meciul Craiova – AC Milan ar putea fi văzut doar în Italia! Pretențiile oficialilor din Bănie pentru transmiterea partidei și la noi

Meciul Craiova - AC Milan ar putea fi văzut doar în Italia! Pretențiile oficialilor din Bănie pentru transmiterea partidei și la noi
Foto: Fanatik

Reprezentanții Craiovei nu cedează deloc la suma de bani pe care au cerut-o televiziunilor din România pentru transmiterea meciului cu AC Milan, asta după ce au obținut din partea italienilor 200.000 de euro chiar de la prima strigare, informează GSP.

"Au existat negocieri cu TVR, dar și cu Digi pentru televizarea meciului de joi seară cu AC Milan. Cei din Bănie s-au aruncat la o sumă foarte mare, 100.000 de euro pentru partida tur! Nimeni nu-și scoate o asemenea sumă din publicitate, chiar dacă joacă AC Milan! TVR-ul s-a retras imediat din negocieri și-a achiziționat meciul lui Dinamo cu Bilbao de pe Arena Națională, care începe cu jumătate de oră mai devreme. Digi a continuat tatonările, dar discuțiile dintre părți s-au blocat, oltenii nedorind să scadă din suma respectivă”, au declarat surse media, pentru GSP.

Astfel, meciul se va vedea și în România doar dacă oltenii vor mai renunța la preț.

”Dacă nicio televiziune din România nu cumpără drepturile, partida nu se va vedea la noi în țară, ci doar pe teritoriul Italiei. Asta înseamnă costuri suplimentare destul de mari pentru italieni, care trebuie să vină la Severin cu car de transmisiuni, camere și personal tehnic specializat", au mai spus sursele respective, citate de GSP.

Ultima oră