Mitică Dragomir și Mircea Sandu, achitați definitiv în dosarul dezafilierii Universității Craiova (VIDEO)

Mitică Dragomir și Mircea Sandu, achitați definitiv în dosarul dezafilierii Universității Craiova (VIDEO)

Curtea de Apel București i-a achitat pe fostul președinte FRF, Mircea Sandu, și fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, în dosarul dezafilierii clubului de fotbal Universitatea Craiova.

FRF si LPF au fost și ele achitate de abuz în serviciuși de toate acuzatiile aduse.

Instanța a decis păstrarea sechestrului instituit asupra bunurilor lui Sandu, Dragomir și LPF, pentru un eventual proces în civil, pe care să îl intenteze Adrian Mititelu.

Sentința acordată de magistrație este definitivă. În primă instanță, cei doi foști șefi ai fotbalului românesc au fost condamnați la 3 ani de închisoare cu suspendare și plata unor prejudicii ce depășea 240 de milioane de euro, dar această decizie a fost desființată prin apel, joi.

Procurorii DNA au cerut pedeapsa maximă prevăzută de infracțiunea de abuz în serviciu, de 10 ani de închisoare, pentru cei doi.

Mitică Dragomir și Mircea Sandu, achitați definitiv în dosarul dezafilierii Universității Craiova

#DIRECT_ONE_nwu2vk#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:17 - Românul Alexi Pitu, ținta unui atac rasist după transferul în Franța: „Dacă nu merge cu fotbalul, se va putea reprofila drept cerșetor profesionist”
08:59 - Mihai Stoica și Mihai Pintilii ar fi fost înjurați și amenințați de Gigi Becali. Patronul lui FCSB ar fi avut o adevărată criză de nervi după înfrângerea cu Farul
08:56 - Turcia ar putea aproba candidatura Finlandei la NATO. Erdogan: „Suedia va fi şocată când noi vom da un mesaj diferit”
08:55 - Alexandru Rafila: Nu ştiu dacă trebuie să discutăm despre această segregare între spitalele publice şi cele private, adică să optezi dacă să lucrezi într-un loc sau altul
08:41 - Cancelarul Karl Nehammer „a fost umilit” la alegerile din Austria Inferioară, spune Eugen Tomac: „România își va câștiga dreptul furat la 8 decembrie”
08:39 - Weekend cu multă distracție în staţiunile montane din ţară. Zăpadă, săniuș și cozi la telescaun: „Vreme bună, voie bună!”
08:35 - Cât ne-a costat gripa porcină anul trecut. Suma este cu 52,2% mai mică față de despăgubirile plătite de stat în 2021
08:30 - Relația pe care o au Iuliana Marciuc și Adrian Enache cu fiul lor adolescent, David: „Încercăm să trecem împreună printr-o perioadă care nu este foarte ușoară”
08:28 - Cauciucurile care transformă mașina într-un „pericol”. Poliția Română: Nu ne mirăm că șanțul a devenit spațiu de parcare fără voie
08:26 - 11 companii, inclusiv Romgaz și OMV Petrom, interesate de achiziționarea primei exploatări offshore de gaze în Marea Neagră. Americanii de la Carlyle cer 800 de milioane de euro