Mitică Dragomir: Televiziunile vor licita pentru un singur pachet de 22 milioane euro

Mitică Dragomir: Televiziunile vor licita pentru un singur pachet de 22 milioane euro
Foto: evz.ro

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a anunţat luni după-amiază că cele cinci pachete pentru meciurile de fotbal din Liga I rămase neatribuite vor fi licitate ca unul singur, preţul de pornire fiind de 22 de milioane de euro, informează Gazeta Sporturilor.

La a doua licitaţie nu mai lăsăm 5 pachete distincte, acum las televiziunile să concureze pentru un pachet întreg de 22 milioane de euro”, a anunţat Preşedintele LPF.

Dumitru Dragomir a declarat că nu intenționază să reducă prețul pachetelor.

Vezi AICI unde se pot vedea meciurile din Liga I

„Dacă e foamete trebuie să dăm drepturile gratis? Ce vină are Dragomir că e lumea săracă? Conducătorii de club nu au înşeles această tranzacţie. Noi nu am vândut toate drepturile TV, ci doar 3 pachete (1,2 şi 8.)”, a declarat Dragomir.

„Eu nu aş micşora preţurile la nici un pachet la următoarea licitaţie şi aş aştepta. S-a făcut prima licitaţie din care s-au vândut 3 din 9 pachete. Au rămas pachetele 3,4,5,6 și 7”, a adăugat șeful LPF.

Președintele LPF consideră că “o televiziune care are putere” poate cumpăra 5 pachete într-unul singur, adăugând că preferă să nu mai vândă deloc pachetele  decât să micşoreze le preţul.