Mitică Dragomir: Televiziunile vor licita pentru un singur pachet de 22 milioane euro

Mitică Dragomir: Televiziunile vor licita pentru un singur pachet de 22 milioane euro
Foto: evz.ro

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a anunţat luni după-amiază că cele cinci pachete pentru meciurile de fotbal din Liga I rămase neatribuite vor fi licitate ca unul singur, preţul de pornire fiind de 22 de milioane de euro, informează Gazeta Sporturilor.

La a doua licitaţie nu mai lăsăm 5 pachete distincte, acum las televiziunile să concureze pentru un pachet întreg de 22 milioane de euro”, a anunţat Preşedintele LPF.

Dumitru Dragomir a declarat că nu intenționază să reducă prețul pachetelor.

Vezi AICI unde se pot vedea meciurile din Liga I

„Dacă e foamete trebuie să dăm drepturile gratis? Ce vină are Dragomir că e lumea săracă? Conducătorii de club nu au înşeles această tranzacţie. Noi nu am vândut toate drepturile TV, ci doar 3 pachete (1,2 şi 8.)”, a declarat Dragomir.

„Eu nu aş micşora preţurile la nici un pachet la următoarea licitaţie şi aş aştepta. S-a făcut prima licitaţie din care s-au vândut 3 din 9 pachete. Au rămas pachetele 3,4,5,6 și 7”, a adăugat șeful LPF.

Președintele LPF consideră că “o televiziune care are putere” poate cumpăra 5 pachete într-unul singur, adăugând că preferă să nu mai vândă deloc pachetele  decât să micşoreze le preţul.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)