Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”

Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e 'domnul Varga', îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
În imagini: Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului, și Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj. Surse foto: Captură Video - FC Rapid 1923 YouTube / gsp.ro

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, l-a taxat dur pe Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului, după ce acesta a dat de înțeles că el nu e tocmai un om de afaceri de anvergură.

Dan Șucu a susținut că Nelu Varga nu e un afacerist proeminent de vreme ce nu a auzit de el până acum. În replică, Varga a susținut că noul finanțator al Rapidului nici nu are de unde să-l cunoască, de vreme ce el are afaceri în 17 țări, nu doar în Bulgaria și România.

Patronul celor de la CFR Cluj a ținut apoi să-l ironizeze pe Șucu pentru că face parte din juriul emisiunii „Imperiul Leilor”, difuzată la Pro TV.

Declarația de la care a pornit scandalul dintre Șucu și Varga

„Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri.

Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent… Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, a afirmat Dan Șucu, potrivit GSP.

Replica acidă a lui Varga la ironiile lui Șucu

Replica patronului de la CFR Cluj nu a întârziat să apară.

„Dacă nu ştie cine este ”domnul Varga” îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. Diana Șucu) . Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat.

”Domnul Varga” are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva.

Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor», crede că este «leu», dar nu este aşa”, a afirmat Varga, potrivit Prima Sport.

Urmăriți B1TV.ro și pe