Niciun oficial al Ministerului Sportului nu i-a întâmpinat la aeroport pe canotorii care au adus României 8 medalii la Campionatul European: „Le urăm vacanţă plăcută în continuare”

Niciun oficial al Ministerului Sportului nu i-a întâmpinat la aeroport pe canotorii care au adus României 8 medalii la Campionatul European: „Le urăm vacanţă plăcută în continuare”
Canotorii români s-au întors cu 8 medalii de la Campionatul European, dar pe aeroport n-au fost întâmpinați de niciun oficial al Ministerului Sportului. Foto: Federatia Romana De Canotaj / Facebook

Sportivii români s-au întors cu opt medalii de la Campionatul European de Canotaj de la Munchen, dar niciun oficial al Ministerului Sportului nu a catadicsit să meargă până la aeroport să-i întâmpine.

Niciun oficial al Ministerului Sportului nu i-a primit pe canotorii români reveniți în țară

Canotorii noștri au reușit o performanță fabuloasă la Munchen: opt medalii, din care cinci de aur, și locul secund în clasamentul pe medalii, după Marea Britanie.

N-a fost suficient, însă, pentru ”distinșii” oficiali ai Ministerului Sportului. Așa se face că niciunul nu a mers pe aeroportul Henri Coandă pentru a-i întâmpina pe sportivi, scrie GSP. Încă o pată de rușine astfel pe imaginea Ministerului, dar și a ministrului Eduard Novak (UDMR), deja celebru pentru numeroasele sale gafe.

Reacțiile canotorilor noștri

„Le urăm vacanţă plăcută în continuare, să ne urmărească la televizor. Probabil că trebuie mai multe rezultate, iar dacă vom reuşi atunci sper că vor face un mic deranj şi vor veni aici alături de noi”, a spus Simona Radiş, campioană europeană și la dublu rame, dar și cu barca de 8 plus 1.

„Noi ne bucurăm că este presa aici şi că performanţele noastre ajung acolo unde trebuie, adică la familiile noastre şi la iubitorii sportului. Sper ca după Mondiale să ne aştepte şi pe noi oficialii din Guvern, aşa cum l-au aşteptat şi pe David Popovici.

Ne simţim foarte bine că am reuşit să aducem României atât de multe rezultate frumoase la Europene. Ne-am dori să reuşim aceste rezultate şi la Mondiale”, a și spus Mădălina Bereş, medaliată cu aur la 8+1 feminin şi cu bronz la patru rame feminin, citată de Agerpres.

La rândul său, Dorin Alupei, antrenor al lotului olimpic de canotaj al României, a subliniat că performanțele canotorilor noștri sunt „cu adevărat extraordinare”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:36 - Buzău: O mama şi doi copii au fost loviți de maşină în timp ce încercau să traverseze printr-un loc nepermis
08:27 - Economia Slovaciei e în pericol de colaps din cauza reșterii costurilor cu energia electrică, premierul vorbește despre naționalizare
08:21 - Protest față de Sorin Cîmpeanu, al treilea liberal acuzat de plagiat. Un decan intră în grevă și trage un semnal de alarmă: „E inacceptabil să avem un ministru care a plagiat și care-i apără pe plagiatori”
08:21 - A 12-a zi de proteste în Iran: Fiica fostului preşedinte Rafsandjani a fost arestată pentru incitarea populației la revolte
08:08 - Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, despre amenințarea nucleară a lui Vladimir Putin: „Nu credem că acest anunţ din urmă schimbă realitatea războiului”
07:42 - SUA: Armata americană recunoaște responsabilitatea pentru moartea a 12 civili în 2021
07:17 - Premierul Danemarcei susține că scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2 sunt cauzate de acte deliberate: „Nu vorbim despre un accident”
23:59 - Polițiștii din Dolj, în alertă: Două surori, de 11 şi 13 ani, au plecat din locuinţa familiei care le avea în plasament și nu s-au mai întors
23:57 - Iahtul oligarhului rus Dmitri Pumpyansky a fost vândut pentru 37,5 milioane de dolari. Axioma a fost licitată după ce a fost reținută în Gibraltar
23:40 - Un politician german l-a comparat pe Erdogan cu „un mic șobolan de canalizare”. Reacția Turciei