Cui s-a vândut Dinamo: Misteriosul cumpărător e din Teleorman (FOTO)

Cui s-a vândut Dinamo: Misteriosul cumpărător e din Teleorman (FOTO)

Patronul care l-a ajutat pe Ionuț Negoiță să plătească datoria de două milioane de euro către Nicolae Badea este noul acționar majoritar al lui Dinamo.

George Drăghia, în vârstă de 29 de ani, este administratorul SC Lotus Perfect Products SRL și unicul acționar al firmei care a plătit datoria, informează Flux 24.

Drăghia s-a născut în Turnu Măgurele, județul Teleorman, iar soția sa lucrează la hotelul Rin al fraților Negoiță.

Dinamo era singura proprietate pe numele lui Ionuț Negoiță care putea fi executată silit în cazul unei datorii, lanțurile hoteliere și celelalte afaceri fiind deținute în acte de rude ale lui fostului patron dinamovist.

Astfel, Ionuț Negoiță nu mai deține în acte nicio proprietate, dar rămâne totuși patron, deși nu în acte.

Lotus Perfect Products, un SRL ce vinde mături și crește struți şi cămile, înființat de numai patru zile, care deține un capital social de doar 200 de lei.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare