Obreja: Mă simt uşurat şi fericit, Lucian a avut un meci foarte dificil

Obreja: Mă simt uşurat şi fericit, Lucian a avut un meci foarte dificil
Foto: evz.ro

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Rudel Obreja, a declarat, duminică dimineaţă, că se simte uşurat şi fericit după victoria lui Lucian Bute, care a avut un meci „foarte dificil”.

„Mă simt uşurat, relaxat şi fericit după această victorie. Lucian a avut un meci foarte dificil, pe care însă l-a controlat foarte bine din punct de vedere tactic. A fost greu pentru că Magee este un pugilist rezistent, care din 34 de partide pierduse numai trei”, a spus Obreja, citat de Mediafax.

„Lucian mi-a spus că o să-i ia la rând pe pugiliştii din Super Six, iar eu cred că aşa va fi, pentru că are valoare. Pentru Lucian urmează meciul din România, pentru că am ajuns aproape de finalul negocierilor, iar datorită doamnei ministru Elena Udrea, acest eveniment va avea loc”, a spus Rudel Obreja.

Obreja a confirmat că următorul meci al lui Lucian Bute va avea loc în iunie la Bucureşti. Preşedintele Federaţiei Române de Baschet a fost prezent sâmbătă la Centre Bell din Montreal, unde Lucian Bute l-a învins pe irlandezul Brian Magee prin KO.