Pilotul de Formula 1 Adrian Sutil, acuzat de agresiune fizică şi vătămare corporală

Pilotul de Formula 1 Adrian Sutil, acuzat de agresiune fizică şi vătămare corporală
Foto: www.auto-types.com

Pilotul de Formula 1 Adrian Sutil de la Force India a fost acuzat pentru agresiune fizică şi vătămare corporală gravă, de către Eric Lux, CEO al Genii Capital, companie ce deţine Lotus Renault, informează Auto Sport.

Plângerea a fost făcută în urma unui incident care a avut loc într-un club de noapte din Shanghai de avocaţii lui Eric Lux, care însă nu a vrut să ofere detalii legate de acest incident.

„În legătură cu recentele evenimente petrecute la Shanghai, în 17 aprilie, Eric Lux a decis să facă plângere împotriva lui Adrian Sutil pentru agresiune fizică şi vătămare corporală gravă. În momentul în care plângerea va fi înregistrată, Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) şi echipa Force India vor fi notificate”, se arată într-un comunicat de presă.

Săptămâna trecută Sutil a confirmat jurnaliştilor germani că a fost implicat într-un incident în China, dar a insistat să precizeze că nu a dorit să rănească pe nimeni.

„Regret incidentul şi îmi cer scuze cu această ocazie. Întrucât acesta a fost un eveniment privat şi nu a avut nicio legătură cu Formula 1 sau activitatea mea ca pilot de Formula 1, cer înţelegere că nu voi declara mai multe despre acest incident”, a mărturisit pilotul.

În cazul în care Sutil va fi condamnat într-un procesc civil, el riscă să-şi piardă licenţa de pilot de Formula 1.

Ultima oră