DRAMĂ CUMPLITĂ în fotbalul românesc! Medicul Generaţiei de Aur, OPERAT! VICIUL TERIBIL care l-a dus pe patul de spital

DRAMĂ CUMPLITĂ în fotbalul românesc! Medicul Generaţiei de Aur, OPERAT! VICIUL TERIBIL care l-a dus pe patul de spital
Foto: Hepta.ro

Pompiliu Popescu, medicul Generaţiei de Aur, a ajuns pe patul de spital. Celebrul doctor, ajuns acum la 68 de ani, a suferit recent o intervenție chirugicală la unul dintre plămâni, informează libertatea.ro.

INCENDIAR! ANTONIA, SHOW EROTIC CU DELIA! I-A PUS MÂNA ÎNTR-O ZONĂ INTIMĂ! ALEX VELEA ȘI-A FĂCUT CRUCE

Pompiliu Popescu era un fumător înrăit. Acesta nu putea să renunţe la viciu nici atunci când dădea interviuri, iar în locurileunde fumatul era interzis, obişnuia să mănânce pachete întregi de semințe.

REPEDE CLICK AICI: ACUM S-A AFLAT DE CE ÎL IUBESC FEMEILE PE BORCEA! POZELE CU NEVESTELE ÎN PIELEA GOALĂ CARE DAU ASALTUL FINAL! (FOTO NECENZURAT)

Medicul a ieșit din prim-planul fotbalul românesc în luna mai a anului 2016, când, revoltat că n-a încasat întreaga primă de calificare la Campionatul European din Franța 2016, a făcut public întregul scancal.

REPEDE CLICK AICI: BLESTEMUL S-A ABĂTUT PESTE ȚARĂ, EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (FOTOGRAFII TERIBILE)

Ulterior, sub şefia lui Răzvan Burleanu, Pompiliu Popescu a fost înlăturat de la Ferderaţia Română de Fotbal (FRF), fiind considerat un apropiat de fosta conducere.

Medicul activează de 3 ani în anonimat, încercând să organizeze opoziția la actuala conducere a FRF. În campania electorală din 2018, a fost unul din susţinătorii vocali ai lui Ionuţ Lupescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe