Premieră pentru Roger Federer: Eliminat în sferturi la Monte Carlo

Premieră pentru Roger Federer: Eliminat în sferturi la Monte Carlo
Foto: brisbanetimes.com.au

Roger Federer a fost eliminat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Monte Carlo, fiind învins de austriacul Jurgen Melzer, numărul nouă ATP.

Meciul dintre Roger Federer și Jurgen Melzer a avut un deznodământ surprinzător. Elvețianul a fost eliminat după ce a pierdut în ambele seturi cu scorul de 6-4, partida durând puțin sub două ore.

Această înfrângere reprezintă o premieră pentru Federer în 2011, fiind prima oară în acest an când tenismanul părăsește un turneu de tenis mai devreme de faza semifinalelor.

De cealaltă parte, Rafael Nadal a obținut calificarea în penultima fază a turneului, învingându-l pe Ivan Ljubicic, în două seturi, scor 6-1 6-3.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)