Radu Drăgușin, criticat de un fost mare atacant pentru că a refuzat convocarea la naționala de tineret: „E urât, nu se face așa!”

Radu Drăgușin, criticat de un fost mare atacant pentru că a refuzat convocarea la naționala de tineret: „E urât, nu se face așa!”
Foto: Facebook @ Radu Dragusin

Fostul internațional Gabi Balint l-a criticat pe Radu Drăgușin, care a refuzat convocarea la echipa națională de tineret, și spune că gestul „e urât” și nu așa se procedează.

Radu Drăgușin, criticat de un fost mare atacant român pentru că a refuzat convocarea la echipa națională de tineret

„Nu se face așa. Nu trebuie să ajungi să refuzi. Putea să vorbească cu selecționerul, să-i ceară voie: ‘Nu mă lua luna asta, vreau să mă antrenez cu echipa de club’. Dar nu să refuze, să spună că nu vine. E urât, nu se face așa!”, a declarat Gabi Balint, citat de Digisport.ro.

În orice caz, spune fostul mare atacat, Radu Drăgușin rămâne „un fotbalist care trebuie luat în seamă foarte serios și pentru naționala mare”.

„Putea să fie o înțelegere între cele două parți, iar antrenorul să spună apoi că l-a învoit. Așa trebuia procedat. Oricum, e un fotbalist care trebuie luat în seamă foarte serios și pentru naționala mare. Are calități, e într-un fotbal mare. Dacă joacă, trebuie să-l iei imediat”, a adăugat Gabi Balint.

Potrivit FRF, împrumutat recent de Sampdoria de la Juventus, Radu Drăgușin dorește să rămână la echipa de club pentru a se acomoda.

„Radu Dragusin a refuzat convocarea la echipa națională Under 21. Astfel, jucătorul de 19 ani nu se va prezenta la acțiunea din luna octombrie, când România U21 are programat un stagiu de pregătire în Spania, unde va întâlni Suedia U20 și Mexico U21. Internaționalul român și-a motivat gestul prin dorința de a rămâne la echipa de club pentru a se acomoda, având în vedere că în urmă cu trei săptămâni a fost împrumutat de Sampdoria de la Juventus Torino”, informa joi FRF.