Faultul lui Ramos asupra lui Salah seamănă cu un PROCEDEU din JUDO. O mare judoka a dat verdictul: Putea fi și MAI RĂU! (VIDEO)

Faultul lui Ramos asupra lui Salah seamănă cu un PROCEDEU din JUDO. O mare judoka a dat verdictul: Putea fi și MAI RĂU! (VIDEO)

Fosta mare judoka Alina Dumitru (35 de ani), campioană olimpică la Beijing 2008, a analizat faza în care Sergio Ramos l-a accidentat pe egipteanul Mohamned Salah, în finala Ligii Campionilor, aceasta confirmând că intrarea fundaşului lui Real Madrid seamănă cu un procedeu din judo.

„Ceea ce a făcut Ramos aduce cu un procedeu din judo numit osoto-makikomi, numai că el n-ar fi avut voie nici în judo să execute procedeul așa, ci pe mâna cealaltă a lui Salah. Ramos a rulat corect, dar ce a făcut el e interzis și în judo și se lasă cu descalificare. Dacă făcea procedeul pe mâna stângă a lui Salah și se răsucea, Salah ar fi căzut pe spate și n-ar fi fost nicio problemă. Așa cum a făcut Ramos, l-a prins rău pe Salah și acesta a căzut pe burtă.
Putea să iasă mult mai rău și să-i fractureze mâna. De cele mai multe ori așa se întâmplă în astfel de situații chiar și pe tatami. Se lasă cu dislocarea umărului. Nu știu dacă Ramos are cunoștințe de judo, dar din ce am văzut seamănă cu acest procedeu din judo, dar a fost făcut incorect”, a spus, pentru gsp.ro, fosta sportivă.

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a treia oară consecutiv Liga Campionilor, după ce a trecut în finala de la Kiev de Liverpool, cu scorul de 3-1.
Mohamed Salah (Liverpool) a ieşit de pe teren în minutul 31 al partidei, după ce a fost accidentat grav de Sergio Ramos.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.