Răzvan Lucescu, favorit la echipa națională! Care sunt celelalte opțiuni ale FRF

Răzvan Lucescu, favorit la echipa națională! Care sunt celelalte opțiuni ale FRF
Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, a fost umilit de patronul atenienilor, Dimitris Melissanidis. Răzvan Lucescu / Foto: Hepta.ro

După ce Gheorghe Hagi a refuzat propunerea de a fi noul antrenor al naționalei, conducerea FRF s-a reorientat către Răzvan Lucescu. Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al forului, s-au deplasat la Salonic pentru a negocia cu Răzvan Lucescu, căruia i-au propus preluarea echipei naționale,  scrie digisport.

Răzvan Luceascu s-ar putea întoarce pe banca naționalei

Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK un contract valabil până în vara anului 2024. Răzvan Lucescu are o clauză de reziliere în angajamentul cu PAOK, de 7 milioane de euro.

Alături de Răzvan Lucescu, Federația Română de Fotbal îl are pe lista pentru înlocuitorul lui Mirel Rădoi la echipa națională și pe Edi Iordănescu, care, spre deosebire de fiul lui Mircea Lucescu, are avantajul de a fi liber de contract, statut căpătat după despărțirea FCSB. Răzvan Lucescu a mai fost selecționerul României, însă în timpul conducerii lui Mircea Sandu, în perioada aprilie 2009 – iunie 2011.

La primul mandat pe banca primei reprezentative, Răzvan Lucescu a stat pe banca României timp de 21 de meciuri, înregistrând opt victorii, cinci remize și opt înfrângeri.

Răzvan Lucescu a antrenat echipa națională în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, când România a ratat calificarea, și în primele șase meciuri din campania pentru EURO 2012, turneu final, de asemenea, ratat de prima reprezentativă.

Gheorghe Hagi nu poate renunța la clubul Farul

Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi și i-a oferit postul de selecționer, potrivit unui anunț făcut de jurnalistul Vali Moraru, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Gheorghe Hagi a refuzat oferta, deoarece pentru moment nu poate renunța la clubul Farul, unde este acționar majoritar:

I s-a propus un proiect pe 4 ani, îmsă ar fi fost primul caz din lume ca un patron de club să preia o echipă națională. „Hagi este un om corect, care nu vrea să creeze probleme echipei naționale. S-ar fi dus în zona aia de conflict de interese”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe