Real Madrid – FC Barcelona 0-2. Extraterestrul Messi distruge Realul

Real Madrid – FC Barcelona 0-2. Extraterestrul Messi distruge Realul
Foto: topnews.in

FC Barcelona a învins pe Real Madrid în deplasare, în prima manșă a semifinalei Champions League, prin cele două goluri înscrise de geniul care se numește Lionel Messi.

După o primă repriză echilibrată în care, pe fondul unui joc cu un ritm alert, ambele formații au jucat un fotbal frumos cele două formații au intrat la egalitate 0-0 la vestiare.

În a doua repriză după eliminarea lui Pepe în minutul 61, pentru un atac criminal la Dani Alves, Barcelona a trecut autoritar la controlul partidei.

Messi a înscris primul gol al echipei blau-grana în minutul 77, după o deviere superbă din 3 metri a unei pase venite de la vitezistul Afellay, introdus de Guardiola în teren după pauză.

Magicianul Barcei a stabilit scorul final în minutul 87 când a înscris după o cursă senzațională de peste 40 de metri, cu un șut la colțul lung care l-a lăsat spectator pe Casillas.

Ultima oră
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă