Reghecampf are încredere că Steaua se poate califica în primăvara europeană

Reghecampf are încredere că Steaua se poate califica în primăvara europeană

Tehnicianul Stelei, Laurențiu Reghecampf, s-a arătat mulțumit de grupa în care a picat echipa sa în Champions League, precizând că speră ca elevii săi să obțină punctele necesare pentru calificarea în primăvara europeană.

„Cred că este o grupă unde noi chiar putem să ne calificăm în primăvara LC. Erau alte grupe şi mai grele. Cea mai grea grupă era cea cu Barcelona, aşa că e bine că am picat astfel. Cred că trebuie să o luăm pas cu pas, sunt un om căruia nu îi place să discute foatre mult înainte, cel mai important la final e să avem un număr de puncte care să ne permită să ajungem în primăvara europeană, în LC. La Steaua la toate meciurile stadionul va fi arhiplin. Sunt sigur că va fi o reţetă bună pentru clubul nostru, însă cel mai important e ca echipa să se califice în primăvara europeană. Sper, speram şi înainte de tragere, mi-aş dori să discutăm la fel de calmi şi de fericiţi şi în iarnă, când sper să fim calificaţi în primăvara LC”, a spus Reghecampf la DigiSport.

Steaua și-a aflat adversarele din faza grupelor Ligii Campionilor: Chelsea, Schalke 04 și FC Basel sunt echipele adversare ale Stelei în grupa E a Ligii Campionilor, în urma extragerii de joi de la Monaco.