Rihanna va fi vedeta principală a show-ului din pauza Super Bowl 2023: „Este o artistă unică”

Rihanna va fi vedeta principală a show-ului din pauza Super Bowl 2023: „Este o artistă unică”
Foto: Hepta/Abaca Press / Xavier Collin/Image Press Agency.

Rihanna va cânta la spectacolul din pauza de la Super Bowl 2023, relatează Bild și The Guardian.
Finala ligii profesioniste de fotbal american (NFL) are loc 12 februarie 2023 pe State Farm Stadium din Glendale (Arizona).

În 2019 cântăreața din Barbados a refuzat să cânte la Super Bowl

Pe 25 septembrie, NFL a postat o fotografie cu o minge de fotbal american, susținută de brațul tatuat al artistei. Postarea a fost preluată și de Rihanna.

Pe 25 septembrie, NFL a împărtășit o fotografie cu o minge de fotbal american, susținută de brațul tatuat al artistei, sursă foto: captură YT

„Regina show-ului!”, au comentat, extaziați, fanii artistei. „Rihanna este unică, o forță. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Rihanna pentru a aduce fanilor o altă performanță istorică la The Halftime Show”, au anunțat organizatorii.

În 2019 cântăreața din Barbados a refuzat să cânte la Super Bowl în semn de solidaritate cu jucătorul Colin Kaepernick, fost quarterback timp de şase sezoane la San Francisco 49ers.

El a îngenunchiat în 2016, în timpul imnului naţional, în semn de manifest împotriva rasismului şi a brutalităţii poliţiei faţă de comunitatea de culoare din SUA.

Gestul lui Kaepernick, blamat de președintele de la acea vreme, Donald Trump, a fost imitat apoi de mai mulţi jucători din NFL. Jucătorul a devenit însă persona non grata pe teren şi nu şi-a mai găsit echipă după expirarea contractului său cu San Francisco, la începutul anului 2017.

La spectacolul din pauză, de anul trecut, au fost prezenți Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige și Kendrick Lamar. NFL a vândut legendarul spectacol din pauză unui nou sponsor. Potrivit presei americane, gigantul tehnologic Apple plătește în jur de 50 de milioane de dolari pe an.

Urmăriți B1TV.ro și pe