Roger Federer ŞOCHEAZĂ! DEZVĂLUIRI INCENDIARE după ce un tenismen a recunoscut, după retragere, că e HOMOSEXUAL

Roger Federer ŞOCHEAZĂ! DEZVĂLUIRI INCENDIARE după ce un tenismen a recunoscut, după retragere, că e HOMOSEXUAL

Marele campion Roger Federer a vorbit despre situaţia ciudată din tenisul masculin, provocată de faptul că niciun jucător gay nu și-a recunoscut orientarea sexuală în timp ce era în activitate.
Reacţia elveţianului a venit după ce fostul jucător de tenis Brian Vahaly (39 de ani) a dezvăluit la mulți ani de la retragere că este homosexual, iar pe 23 august va susține un eveniment în cadrul căruia va discuta despre povestea sa și despre cum este să fie tatăl a doi copii, împreună cu soțul său.

Roger Federer s-a declarat un susținător al deschiderii arătate de Vahaly și a vorbit despre cazul americanului.
„Cred că nu e nicio problemă cu asta. E adevărat că nu ne-am confruntat niciodată cu acest lucru. Nu știu de ce, voi știți? Nu a fost niciunul, sau unii au ales să nu o facă? Cred că ar fi cu totul acceptat, fără probleme. Eu îi susțin din toată inima. E un lucru bun. Nu contează de unde vii, cine ești, eu susțin acest lucru și trebuie să vorbești despre asta. Cred că s-ar simți mai bine astfel, să fiu sincer, iar cu toții ar trebui să ne susținem unii pe ceilalți pe această planetă”, a declarat Roger Federer, potrivit digisport.ro.

Locul 64 ATP a fost cea mai înaltă poziție ocupată de Brian Vahaly de-a lungul carierei, în martie 2003. Cariera lui profesionistă a durat doar 6 ani: din 2001 până în 2007.

Dacă jucătorii de tenis din circuitul masculin se feresc să-şi anunţe anunțe public orientarea homosexuală, la feminin lucrurile stau diferit. Ultima care a demonstrat acest lucru este Alison Van Uytvanck, cea care nu se sfiește să se afișeze și chiar să se sărute până și după meciuri cu iubita ei, Greet Minnen, de asemenea jucătoare de tenis.