Romario: Lionel Messi suferă de o formă ușoară de autism

Romario: Lionel Messi suferă de o formă ușoară de autism
Foto: cbc.ca

Fostul internațional brazilian Romario a afirmat pe Twitter că Lionel Messi este atins de o formă de autism, fapt ce ar explica în parte performanțele sale excepționale de pe teren.

„Știați că Messi este atins de sindromul Asgerger? Este o formă ușoară de autism care induce darul de a te concentra mai bine decât alții”, a scris Romario pe Twitter.

Acest lucru l-a determinat pe tatăl lui Messi să ia în calcul o acțiune în justiție.

„După tatăl lui Messi, fiul său nu este autist. Nu sunt medic pentru a dezbate această informație. Tatăl lui Messi zice că mă va da în judecată pentru asta. În regulă, să o facă”, a spus fostul jucător de fotbal, în prezent deputat.

Romario are o fiică de 8 ani care suferă de sindromul Down. Deputatul evocă în mod regulat chestiuni științifice și medicale legate de persoanele cu handicap.

„Newton și Einstein erau și ei autiști, într-o anumită măsură. Sper ca, la fel ca ei, Messi să se depășească în fiecare zi și să continue să ne ofere acest frumos fotbal”, a mai spus Romario.

 

Tags:
Ultima oră
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)