SCANDAL EXPLOZIV în lumea fotbalului: UN ARBITRU conducea o REŢEA DE PEDOFILIE! Victimele, racolate de la una dintre cele mai cunoscute ECHIPE

SCANDAL EXPLOZIV în lumea fotbalului: UN ARBITRU conducea o REŢEA DE PEDOFILIE! Victimele, racolate de la una dintre cele mai cunoscute ECHIPE

Un arbitru asistent din prima ligă de fotbal din Argentina a fost reținut într-un scandal ce vizează o reţea de pedofilie. Martin Bustos este acuzat că a condus și coordonatreţeaua, relatează presa locală.

În acest dosar au fost reținute mai multe persoane, acuzate că au contribuit la racolarea victimelor cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani de la echipele de juniori ale clubului Independiente Buenos Aires, unul dintre cele mai puternice din lume.

Martin Bustos a fost acuzat de corupere de minori şi expulzat din fotbal de către şefii federaţiei argentiniene de fotbal, intermediarul fiind un jucător de 19 ani, scrie mediafax.

Fotbalistul a fost exclus de la Independiente, dar e cercetat în stare de libertate fiindcă se presupune că el a fost întâi o victimă a pedofililor.

Procurorii au anunţat că ancheta va fi extinsă, cei de la Independiente adresându-se poliţiştilor după ce un adolescent i s-a destăinuit psihologului clubului.

Ultima oră
23:09 - Statele Unite condamnă atacurile talibanilor asupra foștilor translatori și colaboratori afgani
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”