„Lăsaţi-o să joace DEZBRĂCATĂ!” Kristyna Pliskova provoacă un SCANDAL URIAŞ după meciul cu Serena Williams de la Roland Garros

Lăsaţi-o să joace DEZBRĂCATĂ! Kristyna Pliskova provoacă un SCANDAL URIAŞ după meciul cu Serena Williams de la Roland Garros

Serena Williams a purtat un echipament bizar în primul meci de la Roland Garros, dar a reuşit să o învingă pe adversara ei, Kristyna Pliskova, cu scorul de 7-6, 6-4.
La finalul partidei, cehoaica a criticat ţinuta extravagantă a Serenei, întrebându-se cum de organizatorii i-au permis să joace îmbrăcată astfel.

„Mă întrebam în timpul meciului dacă nu cumva e împotriva regulilor să joace aşa… Nici măcar nu ştiu ce echipament a purtat, ceva din neopren? Dar ea trebuie să se supună regulamentului. Altfel, mai bine o lăsaţi să joace dezbrăcată”, a declarat Kristyna într-un interviu pentru publicaţia cehă „Blesk”, potrivit digisport.ro.

Mulţi au taxat-o pe sportivă pentru alegerea neinspirată făcută, alţii au comparat-o cu „Catwoman”. Întrebată pe marginea subiectului, americanca şi-a făcut cunoscut punctul de vedere.

„Mă simt precum o războinică în acest costum. O combinaţie între războinică şi prinţesă. Regina din Wakanda. Mereu am trăit într-o lume fantastică. Mereu mi-am dorit să fiu un super-erou. Şi aşa mă simt purtând acest echipament, precum un super-erou”, a explicat Serena Williams.

(Foto: Twitter)

Urmăriți B1TV.ro și pe