SERENA WILLIAMS, jignită de ŢIRIAC: „Are 36 de ani şi 90 de kilograme!” Ce DECIZIE a luat sportiva în privința turneului de la Madrid

SERENA WILLIAMS, jignită de ŢIRIAC: „Are 36 de ani şi 90 de kilograme!” Ce DECIZIE a luat sportiva în privința turneului de la Madrid

Afaceristul Ion Țiriac, cel care patronează turneuld e tenis de la Madrid a lansat o serie de declarații dure la adresa Serenei Williams, fostă numărul 1 mondial, în tenisul feminine.

Ţiriac a pornit discuţia insistând că femeile nu merită premii egale în tenis cu bărbaţii, deoarece nu generează venituri similare. „Eu patronez turneul de la Madrid şi le ofer aceleaşi premii bărbaţilor şi femeilor. Dar banii aduşi de femei reprezintă doar 25% din totalul încasărilor“, a explicat Ţiriac pentru spox.com, citat de prosport.ro.

„Din tenisul feminin actual lipsesc personalităţile puternice…Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf“, a adăugat Ţiriac.

Chiar dacă a fost atacată de Ion Ţiriac, Serena Williams (449 WTA) va participa la turneul de la Madrid (7-13 mai) deţinut de omul de afaceri român. Americanca de 36 de ani va absenta, în schimb, de la Stuttgart (22-29 aprilie).

Ultima oră
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta
19:38 - CNCAV: Peste 16.500 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
19:17 - Eduard Novak, primul ministru care va participa la Olimpiadă, în calitate de sportiv. Când se vor desfășura Jocurile Paralimpice