SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA

SEVILLA - BARCELONA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LA LIGA

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Sâmbătă, în ultima zi a lunii martie, de la ora 21:45, Barcelona va juca în provincia Andaluzia cu FC Sevilla, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Echipa antrenată de Ernesto Valverde este neînvinsă în La Liga după 29 de meciuri și are în prezent un avans de 11 puncte în faţa celei de a doua clasate.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Calculele arată că echipa catalană are nevoie de 16 puncte în ultimele nouă meciuri pentru a-și asigura titlul.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Barcelona va disputa în aprilie patru meciuri La Liga. Două partide vor fi jucate acasă, cu Leganes și Valencia, și două meciuri vor fi deplasări la Celta Vigo și Deportivo La Coruna.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Atletico Madrid este adversararul care se situează în clasament cel mai aproape de echipa catalană, devansând formaţii precum Real Madrid, Valencia, Villareal şi Sevilla.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Echipa antrenată de Diego Simeone se va duela cu Sporting Lisabona în Europa League şi are probleme de lot, în contextul în care Yannick Carrasco, Nicolas Gaitan and Miguel Angel Moya au plecat în ianuarie, iar Filipe Luis și-a rupt piciorul.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Şi Barcelona va trebui să se gândească la parcursul internaţional, în cazul de faţă Liga Campionilor. Echipa din Catalonia va juca miercuri împotriva celor de la AS Roma, iar şase zile mai târziu se va deplasa în capitala Italiei pentru retur.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Barcelona va disputa, de asemenea, finala Cupei Regelui, tot împotriva celor de la Sevilla, pe 21 aprilie, ceea ce înseamnă că echipa lui Ernesto Valverde va disputa opt meciuri în 30 de zile, urmărind succesul pe trei fronturi.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Programul aglomerat înseamnă că Valverde va trebui să-și rotească jucătorii și va trebui să îi utilizeze cu atenție pe fotbaliştii accidentaţi.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Starea lui Messi este încă îngrijorătoare, deși el a revenit la antrenamente joi, în timp ce Ivan Rakitic și Luis Suarez ar putea fi, de asemenea, odihniţi, deoarece au avut deplasări lungi în SUA și China.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Sevilla a avut un sezon nebun, al cărui punct culminant a fost eliminarea lui Manchester United din Liga Campionilor și probabil se va gândi şi la meciul din sferturile competiţiei, împotriva celor de la Bayern Munchen, programat pe 3 aprilie.

SEVILLA – BARCELONA LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LA LIGA Partida Sevilla – Barcelona se va disputa sâmbătă, 31 martie, şi va transmisă în România de Digi Sport 3.

Urmăriți B1TV.ro și pe