Maria Sharapova, ultima victimă a incendiilor din Australia: A abandonat din cauza aerului iresperabil cu puțin înainte de Australian Open

Maria Sharapova, ultima victimă a incendiilor din Australia: A abandonat din cauza aerului iresperabil cu puțin înainte de Australian Open
Foto: Hepta.ro

Incendiile care au răvășit Australia provoacă mari problemele și în debutul sezonului de tenis! După ce o sportivă s-a prăbușit pe teren în calificările de la Australian Open, Maria Sharapova este noua victimă a aerului irespirabil datorat incendiilor.

Rusoaica a abandonat marți în timpul unui meci de pregătire, împotriva Laurei Siegemund, din cadrul Kooyong Classic fix din cauza atmosferei irespirabile.

ALEX VELEA, ÎN STARE DE ȘOC! ANTONIA S-A COMBINAT CU CELEBRUL CÂNTĂREȚ! LA ASTA NU SE AŞTEPTA NIMENI

„După două ore şi jumătate, a fost un bun avertisment pentru mine. Cred că am resimţit amândouă (n.r. fumul)”, a declarat Şarapova.

DIVORȚ BOMBĂ LA CASA REGALĂ! MEGHAN MARKLE PUNE MÂNA PE ÎNTREAGA AVERE! REGINA A FĂCUT INFARCT

De altfel, marţi, antrenamentele au fost suspendate, iar calificările, programate la ora locală 11.00, au fost amânate o oră din cauza fumului.

ÎNCĂ O STEA NE-A PĂRĂSIT! MARELE ACTOR A MURIT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP… ADIO, MAESTRE! ”CU INIMA ÎNDURERATĂ CONFIRMĂM…”

Reamintim că Dalila Jakupovic s-a ghemuit pe teren cu puțin timp înainte de abadona provocând panică în rândul organizatorilor. (Detalii AICI)

În contextul în care Australia este devastatată de incendii, organizatorii iau în considerare inclusiv ca turneul să se desfășoare „indoor”. Mai exact, acesta ar putea să se bazeze pe cele trei stadioane cu acoperiş retractabil şi pe cele opt terenuri acoperite pentru desfășurarea meciurilor. Dacă arenele cu acoperiş retractabil au instalaţie de aer condiţionat şi de filtrare a aerului, terenurile acoperite sunt folosite de obicei pentru antrenamente.

Openul Australiei este programat în perioada 20 ianuarie – 2 februarie, la Melbourne, un oraş acoperit de un fum toxic provocat de incendiile de vegetaţie din est.