Și bătuți, și ironizați. Ce au postat moldovenii de la Sheriff după victoria mare bifată în fața celor de la Real Madrid (FOTO)

Și bătuți, și ironizați. Ce au postat moldovenii de la Sheriff după victoria mare bifată în fața celor de la Real Madrid (FOTO)
Jucător de la FC Sheriff, surprins în timp ce sărbătorește victoria obținută în fața celor de la Real Madrid, în UCL, septembrie 2021

Marți, după ce au obținut cea mai mare victorie din istorie, cei de la Sheriff Tiraspol au și râs de Real Madrid. Pe pagina oficială de Instagram a clubului din Republica Moldova a fost publicată o imagine care a devenit rapid virală în online.

Pe pagina @fc_sheriff, în secțiunea stories a fost postată o fotografie cu logo-ul clubului moldovean, la care a fost adăugată coroana de pe stema clubului madrilen.

Sheriff Tiraspol, ironie la adresa celor de la Real Madrid, pe Instagram, după marea victorie din UEFA Champions League, septembrie 2021

Sheriff Tiraspol, victorie dramatică în fața celor de la Real Madrid

Marți seara, Sheriff Tiraspol a câștigat cu 1-2 în cea de-a doua etapă a meciurilor din grupele UEFA Champions League. Sheriff a deschis scorul în minutul 25, prin reușita lui Jakhshibaev, din centrarea lui Cristiano. Benzema a egalat abia în minutul 65, din penalty.

Degeaba trupa lui Carlo Ancelotti a dominat autoritar partida, cu Vinicius, Hazard și Alaba în teren. Moldovenii au lăsat „mască” vedetele Realului, când au înscris prin Bruno, în minutul 72. În cele din urmă, galacticii au avut noroc, pentru că golul a fost anulat, pentru offside. Rezultatul a rămas pe tabelă 1-2 abia după ce luxemburghezul Thill a dat lovitura pe final, în minutul 90, după o execuție imparabilă din afara careului.

După primele două meciuri, Sheriff este lider într-o grupă infernală. Moldovenii au 6 puncte, Real Madrid 3, iar Inter și Șahtior câte 1 punct.