Simona Halep a anunțat când se va retrage din tenis

Simona Halep a anunțat când se va retrage din tenis
Foto: @ Simona Halep (Instagram)

Simona Halep a susținut, luni, că intenționează să mai joace în circuitul profesionist aproximativ trei ani. Acesta a mai afirmat că vrea să devină mai agresivă în timpul partidelor.

Halep, declarații înainte de Transylvania Open

Simona Halep a vorbit luni, la Cluj Napoca, în cadrul turneului de tenis Transylvania Open WTA 250, notează stiripesurse.ro.

Sportiva a spus că vede aceste ultime meciuri din 2021 drept un bonus deoarece vine după o accidentare gravă: „Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus… Am șansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta…”

„Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranță voi juca (la Transylvania Open-n.r.) dacă voi fi aptă”, a mai spus Halep.

Ea a mai afirmat că va încerca să joace mai agresiv: „Ne gândim un pic la cum am jucat în 2013, jucam mai agresiv, o să adaptez la ce am jucat până acum, dar vreau să progresez, să lucrez la agresivitate un pic de la o săptămâna la alta intră în mine acest joc…. terminăm turneele de anul acesta și vom face un plan”.

Simona Halep a mai declarat că s-a obișnuit cu restricțiile din timpul pandemiei: „Fiind vaccinată nu am prea multe reguli, trebuie doar să mă testez, acum mi se pare că este un mod de a trăi și l-am acceptat”.

Ultima oră