Simona Halep, despre victoria împotriva Serenei Williams: „Am spus că nu am nimic de pierdut”

Simona Halep, despre victoria împotriva Serenei Williams: „Am spus că nu am nimic de pierdut”

Turneul Campioanelor de la Singapore, un vis împlinit pentru o sportivă din România, care şi-a dedicat întreaga viaţă terenului de tenis. Simona Halep a vorbit despre experienţa din Singapore, unde a făcut istorie pentru tenisul românesc.

Victoria categorică în faţa Serenei Williams a avut o reţetă simplă. Simona a intrat pe teren fără emoţii în faţa numarului 1 mondial. Simona îşi propune ca anul viitor să ajungă din nou la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep a dezvăluit reţeta succesului din meciul de la Turneul Campioanelor, în care a învins-o categoric pe Serena Williams.

„Eu eram relaxată, nu aveam emoții, am spus că nu am nimic de pierdut, ea era numărul 1 mondial și totdeauna m-a bătut, așa că n-am avut de pierdut prea multe lucruri, decât să intru și sa joc bine. Înainte de meci chiar am spus antrenorului că aș dori să nu pierd 6-0, 6-0, dar am intrat și am mers ghem cu ghem, m-am luptat pentru fiecare minge”, a afirmat Simona, la Pro TV.

Emoţiile i-au fost însă duşman în finala de la Singapore.
 
„Finala am pierdut-o înainte să intru pe teren, sincera să fiu, pentru că am fost foarte nervoasă și foarte emoționată. Era o finală destul de mare. La Roland Garros n-am pățit acest lucru, dar la Singapore tremuram efectiv înainte de meci, avea emoții, îmi doream mult să câștig, știam că o bătusem cu 3-4 zile înainte și știam că ea va intra mult mai motivată. Mi-am făcut eu niște gânduri care nu erau tocmai pozitive pentru meci, dar am intrat totuși și am început să joc bine. Dar am obosit în setul 2”, a mai spus sportiva.

Ajunsă pe locul 3 mondial,  obiectivul Simonei este clar – încă o prezenţă la Turneul Campioanelor.

Pe langa finala de la Singapore, Halep a reușit un 2014 de vis. A mai jucat în ultimul act al turneului de la Roland Garos, semifinala la Wimbledon și un sfert de finală la Australian Open.

Simona Halep și secretul victoriei cu Serena Williams