Situație incandescentă în Italia după declarațiile lui Florin Răducioiu! Încă un fost fotbalist intervine în scandalul medicației: „Obișnuiam să iau Micoren înainte de joc de parcă ar fi dulciuri”

Situație incandescentă în Italia după declarațiile lui Florin Răducioiu! Încă un fost fotbalist intervine în scandalul medicației: „Obișnuiam să iau Micoren înainte de joc de parcă ar fi dulciuri”
Foto: Hepta.ro / MMA / MMA2

Declarațiile lui Florin Răducioiu despre medicația pe care i-o dădeau medicii echipelor din Italia au fost preluate de toată presa din peninsulă, iar acum a venit rândul unui alt fost fotbalist din „Cizmă” să vorbească despre substanțele dubioase pe care le primea când juca acolo, transmite GSP.ro.

Totul a început de la Dino Baggio, care a sugerat că moartea lui Gianluca Vialli, decedat după o luptă grea cu cancerul, ar putea avea o oarecare legătură cu substanțele primite de fotbaliști în perioada anilor `90. Florin Răducioiu, component al Generației de Aur și fost atacant la echipe ca AC Milan sau Brescia, a vorbit la rândul său despre medicația primită și a anunțat că îi va cere lămuriri medicului de la Brescia.

Massimo Brambati intervine în scandalul medicației din fotbalul italian

Massimo Brambati, fost fotbalist la formații ca Torino, Palermo, Bari și Empoli, a recunoscut și el că primea substanțe dubioase. El a fost coleg cu Florin Răducioiu la Bari, în sezonul 1990-1991.

„A spus Dino Baggio că îi e teamă? Și mie îmi este teamă. Eu, într-un club al cărui nume nu-l voi rosti, obișnuiam să iau Micoren înainte de joc de parcă ar fi dulciuri. Pe atunci nu era interzis, după câțiva ani a devenit foarte interzis.

Luam și amilină, o substanță nedopantă, dar am simțit efectul ei imediat. Nu resimțeam oboseală, dar aveam bătăi accelerate ale inimii și o mai mare promptitudine a reflexelor. Când aveam 20 de ani, mi s-a spus că fac anumite perfuzii fiindcă aveam o performanță mai bună. Erau antrenori care, dacă nu făceai perfuzia, se înfuriau. Astăzi, când aud anumite situații care se întâmplă cu fotbaliștii din perioada mea, n-am altceva de făcut decât să mă rog la Dumnezeu să nu mi se întâmple și mie”, a declarat Massimo Brambati, citat de site-ul calciomercato.

Urmăriți B1TV.ro și pe