Sorana Cîrstea continuă scandalul din echipa României de Fed Cup: „A trebuit să bat din palme, am bătut din palme când a fost nevoie”

Sorana Cîrstea continuă scandalul din echipa României de Fed Cup: A trebuit să bat din palme, am bătut din palme când a fost nevoie

Deşi susţine că nu a fost niciun conflict în cadrul echipei de Fed Cup, Sorana Cîrstea pare să trimită în continuare săgeţi după victoria obţinută de România în faţa Elveţiei, la Cluj, cu scorul de 3-1.
Singurul punct pierdut de fetele noastre a fost tocmai cel din meciul de dublu de duminică, în care a jucat şi Sorana Cîrstea, făcând pereche cu Mihaela Buzărnescu. Cele două au fost învinse dramatic de perechea Viktorija Golubic / Jil Teichmann, cu scorul de 6-0, 0-6, 6-10, într-un meci care a durat doar 49 de minute.

După meci, Sorana Cîrstea a mai trimis câteva săgeți în scandalulgenerat de titularizarea Irinei Begu în prima zi de competiție, în locul ei, presa speculând că Irina (locul 38 WTA) a fost aleasă în defavoarea Soranei (locul 34 WTA) doar pentru că are o relaţie mult mai bună cu Simona Halep.

„Atâta timp cât am venit aici și m-am pus la dispoziția căpitanului ține de cuvântul meu de jucătoare și așa cum am zis, mă bagă la simplu, jucăm simplu, m-a băgat la dublu, am jucat dublu. A trebuit să bat din palme, am bătut din palme când a fost nevoie.
Nu a fost niciun conflict. Căpitanul decide, atâta timp cât eu mi-am dat cuvântul să vin la această echipa, am venit și m-am oferit pentru ceea ce a avut nevoie dansul. Am jucat și joc de 14 ani în Cupa Fed, joc pentru România și pentru public”, a declarat duminică, pentru Telekom Sport, Sorana Cîrstea, la finalul partidei de dublu.

Vineri, Florin Segărceanu a anunţat că Simona Halep și Irina Begu vor fi principalele jucătoare ale României, fapt care a deranjat-o vizibil pe Sorana Cârstea.
„Căpitanul decide. Atât timp cât am fost sănătoasă, m-am prezentat și m-am pus în slujba echipei. Sunt aici, dacă vrea să joc la simplu, joc la simplu. Dacă are nevoie să joc la dublu, joc la dublu. Dacă are nevoie să bat din palme, bat din palme”, a declarat, la acel moment, Sorana Cârstea.

Sâmbătă şi duminică, România a învins Elveţia cu 3-1 şi s-a calificat, după o absenţă de 3 ani, în Grupa Mondială a Fed Cup.