SCANDAL MONSTRU la naţionala U19, după ce un jucător i-a FURAT cardul unui coleg şi a cheltuit o sumă mare. Cazul s-ar putea termina cu PLÂNGERE PENALĂ

SCANDAL MONSTRU la naţionala U19, după ce un jucător i-a FURAT cardul unui coleg şi a cheltuit o sumă mare. Cazul s-ar putea termina cu PLÂNGERE PENALĂ

Scandal uriaş la naţionala U19 a Româmiei! Ştefan Târnovanu, portarul de 18 ani de la Poli Iaşi, a profitat de absenţa din cameră a colegului său, Andrei Cristea, tot portar, la Gaz Metan Mediaş, şi a făcut poze cardului acestuia, pe care apoi l-a folosit online.
Totul a fost descoperit în momentul în care banca emitentă a cardului i-a trimis o alertă pe telefon mamei lui Andrei.

În acest moment se ştie că ar fi vorba despre 1.200 de lei, sumă cheltuită de Târnovanu pentru diferite cumpărături, iar ambii jucători spun oficial că e vorba despre o neînţelegere. Totuşi, potrivit unor surse citate de Digi Sport, ar fi vorba, de fapt, despre aproximativ 5.000 de lei.

Povestea riscă să se termine însă urât pentru tânărul fotbalist. Preşedintele Adrian Ambrosie a fost anunţat că dacă jucătorul Iaşiului nu returnează toţi banii miercuri, 12 septembrie, atunci se va face plângere la Poliţie.

Deocamdată, ieşenii aşteaptă o informare oficială din partea FRF, iar până atunci jucătorul nu se va mai pregăti cu echipa. După ce vor fi în posesia informaţiilor, Ştefan va avea posibilitatea să-şi expună punctul de vedere. Dacă se va ajunge la concluzia că a fost vorba despre un furt, aproape sigur se va ajunge la rezilierea contractului,scrie digisport.ro.

„Din ce mi-a spus, băieţii s-au împăcat, Târnovanu va da banii înapoi, dar aşteptăm, repet, o poziţie oficială din partea celor de la lot, pentru a afla adevărul”, a precizat preşedintele Iaşiului, Adrian Ambrosie.
De notat că în acest caz, reacţia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a fost deosebit de dură. „Predai tot echipamentul pe care îi ai de la lot şi părăseşti în acest moment cantonamentul echipei naţionale”, i-au transmis reprezentanţii FRF lui Târnovanu.

Moldovenii au mai intrat în posesia unei informaţii, conform căreia la acelaşi lot, la o deplasare în străinătate, un alt portar s-a plâns că i-au dispărut nişte bani. Până la urmă, subiectul a fost abandonat, iar fotbalistul respectiv a rămas cu paguba.

Urmăriți B1TV.ro și pe