Scene ŞOCANTE pe terenul de tenis: Stefanos Tsitsipas şi-a LOVIT tatăl în timpul meciului cu Nick Kyrgios

Scene ŞOCANTE pe terenul de tenis: Stefanos Tsitsipas şi-a LOVIT tatăl în timpul meciului cu Nick Kyrgios

Stefanos Tsitsipas, jucător grec de tenis, în vârstă de 21 de ani, şi-a lovit tatăl pe teren, într-o criză de nervi. Scena s-a petrecut pe durata meciului cu Nick Kyrgios, din ATP Cup.

Stefanos Tsitsipas a început să lovească prin aer cu racheta, iar în timpul acestor mişcări violente şi-a atins tatăl cu rama rachetei, în mână. Apostolos Tsitsipas, tatăl lui Stefanos, se afla la marginea terenului, fiind şi antrenorul fiului său. Pe imagini se poate observa cum „victima” se ridică şi pleacă din calea furiei jucătorului. Imediat, mama lui Stefanos Tsitsipas, care se afla în tribune, a venit şi ea la gardul despărţitor pentru a-şi calma fiulşi pentru a verifica starea de sănătate a soţului ei.

IMAGINI FIERBINȚI CU BIANCA DRĂGUȘANU DEZBRĂCATĂ COMPLET! FOTOGRAFIILE XXX AU AJUNS PE INTERNET

După acest episod, Tsitsipas tot nu s-a calmat. În al doilea set, o altă izbucnire: a trimis o minge nervos spre banca lui, iar mama lui a intervenit iarăși energic pentru a-și calma fiul.Scena s-a petrecut în timpul partidei cu Nick Kyrgios, din ATP Cup, meci-maraton pierdut de grec, scor 6-7, 7-6, 6-7.

Urmăriți B1TV.ro și pe