TAS a decis: Oțelul Galați e noua campioană a României!

TAS a decis: Oțelul Galați e noua campioană a României!
Foto: evz.ro

Mult așteptatul răspuns a fost dat: meciul Pandurii – Oțelul nu se va juca, ceea ce înseamnă că gălățenii sunt noi campioni ai României, a anuțat TAS, miercuri, informează Pro Sport.

Oțelul Galați a câștigat primul titlu de campionă din istorie și primul titlu pentru o echipă din Moldova.

După un meci în care două echipe au luptat cot la cot, învingătoarea a fost Oțelul Galați, cu scorul 2-1.

Cei care aveau să deschidă scorul, au fost gălăţenii în minutul 15, când Liviu Antal a înscris cu o lovitură de cap de la 5 metri.

După pauză, începe o repriză secundă în care echipele se luptă umăr la umăr. În minutul 53, Zicu egalează pentru Timişoara, după ce deviază uşor mingea de la 4 metri la o centrare din corner a lui Bourceanu.
Minutul 71 vine cu o veste bună pentru suporterii echipei Oţelul Galaţi când Pena reuşeşte să înscrie cu o lovitură de cap de la nici mai mult, nici mai puţin de 6 metri.

În mintul 90 arbitrul anunţă finalul meciului, iar fotbaliştii lui Dorinel Munteanu se bucură de victorie. Este prima oară când Oţelul Galaţi câştigă primul titlu de campioană a României din istoria sa.

Oțelul Galați s-a format în 1964 și a debutat pentru prima oară pe stadioanele românesți în 1986.

„Sunt bucuros şi îmi felicit echipa şi suporterii care au fost alături de noi. Nu mi-a fost teamă nicio clipă şi când am fost pe locul doi am ştiut că vom duce până la capăt acest campionat (…) Pot spune cu tărie că este cea mai importantă zi din viaţa mea de antrenor”, declara tehnicianul Dorinel Munteanu, după victoria oamenilor săi.