Transferul anului 2020 este ca și făcut. Kylian Mbappe și-a ales noua echipă

Transferul anului 2020 este ca și făcut. Kylian Mbappe și-a ales noua echipă
Foto: Facebook/ Kylian Mbappe

Florentino Perez vrea să readucă Real Madrid la nivelul din perioada 2015-2018. Pentru asta, galacticii sunt hotărâți să facă investiții consistente. Primul pe listă, Kylian Mbappe.

Campionul mondial se află în vizorul madrilenilor de ani de zile. În 2020 însă, transferul se va concretiza. Cotidianul AS a notat: „Mbappe, drum liber spre Real Madrid”.

Adil Rami, fost coleg cu Mbappe la naționala Franței, crede că transferul deja a fost realizat.

„Mbappe la Real Madrid? Eu cred că transferul s-a făcut deja. Discuţiile pentru prelungirea contractului său cu PSG s-au blocat, ceea ce pare un semn foarte clar. Am impresia că îl şi deranjează să vorbească despre acest subiect. Iar când te deranjează ceva de genul ăsta, înseamnă că nu vrea să mai ştie nimic despre ei”, a declarat fundașul pentru RMC Sport.

Kylian Mbappe, cel mai scump jucător din lume

De asemenea, Cuatro a anunțat că mutarea este iminentă.

„Având acceptul fotbalistului, Florentino Perez ştie că 50% din transfer este ca şi rezolvat.Cu acordul jucătorului în buzunar, Real Madrid pleacă din poziţie avantajoasă la negocierile cu PSG, iar surse din cadrul clubului au mărturisit sursei citate că acest transfer trebuie să se facă fără vreo greşeală. Oficialii blanco ştiu că un astfel de transfer se face prin rezolvarea micilor detalii”, a transmis sursa citată.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani este cotat la 180 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt, iar înțelegerea cu PSG îi expiră în vara anului 2022. În 2018 a ajuns la Paris, după ce șeicii au plătit celor de la Monaco 135 de milioane de euro.

Topul celor mai valoroși fotbaliști din lume este completat de Raheem Sterling și Neymar, ambii evaluați la 128 de milioane de euro, urmați de Sadio Mane Mohamed Salah, Harry Kane șiKevin De Bruyne, toți cotați la 120 de milioane de euro.

Messi este evaluat la 100 de milioane de euro, iar Cristiano Ronaldo la 60 de milioane de euro.