CORONAVIRUS | Un fotbalist de la Real Madrid riscă cercetarea penală după încălcarea izolării la domiciliu. În ce țară a zburat

Deși tot lotul echipei de fotbal Real Madrid se află în izolare la domiciliu, unul dintre sportivi nu a respectat măsura de carantină şi a zburat în altă ţară.

Atacantul Luka Jovic nu a respectat procedura de izolare și s-a deplasat în Serbia, pentru a fi alături de logodnica sa, Sofija, de ziua acesteia.

Săptămâna trecută, Real Madrid a anunţat că un jucător al echipei de baschet a fost depistat pozitiv cu COVID-19, fapt ce a determinat izolarea la domiciliu atât a echipei de baschet, cât și a celei de fotbal.

„Recomandarea a fost făcută pentru carantină atât pentru prima echipă de baschet, cât și prima echipă de fotbal. De asemenea, s-a decis închiderea facilităților orașului nostru sportiv și se recomandă, de asemenea, ca tot personalul Real Madrid care își oferă serviciile să rămână în carantină. Nu se vor juca meciurile de meciurile de baschet ;i de fotbal care au fost programate pentru astăzi și mâine, în Euroliga, respectiv LaLiga”, a fost anunțul postat zilele trecute de reprezentanții clubului.