Un liliac a întrerupt un meci de baschet din NBA

Un liliac a întrerupt un meci de baschet din NBA
Foto: sportrevolution.ro

În timpul un meci de baschet din NBA dintre San Antonio Spurs şi Sacramento King, un liliac a zburat peste terenul de joc, îndreptându-se către spectatori, fiind prins în cele din urmă de unul dintre jucători.

După numeroasele încercări ale personalului de a prinde liliacul folosind o plasă, jucătorul Manu Ginobili a reuşit să îl imobilizeze şi să îl scoată de pe teren.

După acest incident, americanii au găsit o nouă explicaţie pentru iniţialele NBA: No Bats Allowed (interzis liliecilor).

Liliacul, zburând peste terenul de baschet

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:47 - Nudistă, la plajă pe malul Dunării. Polițiștii au aflat, în final, de ce se dezbrăcase în pielea goală
18:47 - Spania crede că lumea ar trebui să asculte „vocea” Chinei pentru încheierea războiului din Ucraina. Pedro Sanchez, după Consiliul European: Bejingul este un actor global
18:32 - Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare! Ce reacție a avut fetița lui Nosfe în ziua în care artistul s-a stins din viață: „Iris a simțit”
18:25 - Inspectorii sanitari au descoperit cel mai murdar restaurant din ultimii 15 ani: „Carnea a fost târâtă pe podea de șobolani”
18:18 - UEFA ar urma să analizeze o posibilă excludere a Belarusului din preliminariile EURO 2024, acolo unde marți va juca împotriva României
18:17 - O femeie s-a aruncat de la etajul patru, sub ochii pompierilor și medicilor / Ea a murit la spital
18:10 - Preot din Moscova, filmat în timp ce lovea o bunicuță doar pentru că s-a apropiat să vândă câteva flori mai aproape de el (VIDEO)
18:06 - Job-urile care îți pot asigura un venit de 4.000 de lei pe lună / Multe domenii caută oameni talentați și calificați
17:54 - Florin Cîțu: În PNRR scrie foarte clar că nu trebuie să existe mai multe sisteme de pensii și că nu putem să mai avem creșteri din pixul politicianului. Poți să introduci câteva excepții, dar astăzi la noi e Vestul Sălbatic (VIDEO)
17:53 - Un român a fost găsit înjunghiat mortal, în Marea Britanie, după ce a câștigat 2.000 lire la cazino