Valerică Găman a semnat cu Dinamo

Valerică Găman a semnat cu Dinamo
Foto: fc-u-craiova.blogspot.com

Internaționalul român de tineret Valerică Găman, a semnat un contract cu Dinamo București valabil până in vara acestui an, cu opțiunea de prelungire pe alte cinci sezoane, conform site-ului “câinilor roșii”.

Găman a fost declarat liber de contract de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) după ce a depus un memoriu împotriva fostei sale echipe, Universitatea Craiova.

Fundașul oltean s-a aflat în discuții și cu formația Vitesse Arnhem, din prima ligă olandeză, însă a preferat să vină în Ștefan cel Mare.

„Sînt fericit că am ales Dinamo! Mi-e dor de fotbal şi abia aştept să debutez în tricoul alb-roşu. Am trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele luni, dar mă bucur că transferul la Dinamo a fost perfectat. Sînt optimist şi sînt convins că voi reuşi să fac performanţă la Dinamo, aşa cum au reuşit şi alţi jucători de la Craiova în ultimii ani. La Craiova nu am cîştigat niciodată un trofeu. Sînt jucător profesionist şi am ales o echipă de tradiţie în fotbalul românesc, care îşi propune în fiecare an campionatul şi Cupa României. Sper din tot sufletul să cîştig un trofeu cu Dinamo”, a declarat Găman.

Astfel, Valerică Găman se va alătura fostului său coleg de la Craiova Ștefan Bărboianu care a fost declarat liber de contract de către LPF în același litigiu cu echipa din Bănie.

Urmăriți B1TV.ro și pe