Victoria Brănești a rămas fără antrenor: Ilie Stan și-a dat demisia

Victoria Brănești a rămas fără antrenor: Ilie Stan și-a dat demisia
Foto: tipsanddrills.com

Echipa Victoria Brănești a rămas fără tehnician, după ce Ilie Stan și-a dat demisia din funcția de antrenor, arată Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei precizate, fostul mijlocaș al Stelei a decis să încheie colaborarea cu echipa ilfoveană din cauza situației dificile în care se află clubul.

„Simt că nu mai pot scoate echipa din situația grea în care se află și drept urmare, trebuie să renunț”, a declarat Ilie Stan.

Ilie Stan a fost antrenorul Victoriei Brănești din 2008 și a reușit să aducă echipa din liga a treia până în primul eșalon în doi ani de zile.

În momentul de față echipa Victoria Brănești se află pe locul 16, la nouă punte distanță de Gloria Bistrița.

Conducerea Victoriei Brănești l-a desemnat interimar pe Cipiran Urican.

Ultima oră
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)