Cea mai dură sancțiune din România: Mihai Voduț, suspendat 2 ani din fotbal pentru că a jucat la pariuri

Cea mai dură sancțiune din România: Mihai Voduț, suspendat 2 ani din fotbal pentru că a jucat la pariuri
Foto: Facebook/ Mihai Vodut

Comisia de Etică și Disciplină din cadrul Fedrației Române de Fotbal (FRF) a decis să îl suspende pentru 2 ani din activitatea fotbalistică și să îl amendeze cu 300.000 de euro pe atacantul Mihai Voduț, în prezent la Chindia Târgoviște, ca urmare a faptului că a acesta a fost prins în timp ce juca la pariuri sportive deși regulamentul interzice în mod explicit.

„În baza art. 60, alin. din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează pârâtul Mihai Voduţ cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300.000 de lei.

Executorie în ce priveşte penalitatea sportivă şi executarea sancţiunii interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117, alin. 2 din Regulamentul Disciplinar”, se arată în decizia FRF.

În ceea ce privește cazul lui Mihai Voduț, reamintim că acesta încerca să păcălească forurile prin faptul că își trimitea iubita să parieze în locul său. Dar acest lucru avea să se întoarcă împotriva sa după despărțire când aceasta a făcut toată situația publică.

În mesajele publicate de acesta, pe unul din tichete iese în evidență meciul Viitorul-Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părții secunde. În acea perioadă, Voduț evolua chiar pentru echipa lui Hagi.

După ce a fost dat afară de la Viitorul, Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgoviște.

Urmăriți B1TV.ro și pe