Condiții dezastruoase într-un tren CFR. Pasagerii au înghețat la -15 grade

Condiții dezastruoase într-un tren CFR. Pasagerii au înghețat la -15 grade
Condiții dezastruoase într-un tren CFR. Sursa foto: Stiri de Cluj

Pasagerii care au circulat cu trenul pe ruta Cluj-Huedin au îndurat condiții dezastruoase. Pe lângă mizeria din compartimente, s-a mai adăugat și zăpada care a pătruns în interiorul trenului, din cauza ușilor care nu se închid bine.

CFR Călători se confruntă cu mai multe probleme. Călătorii au semnalat adesea că au au fost ținuți ore întregi în mijlocul câmpului, că nu și-au putut rezerva bilete din cauza defecțiunilor la sistemul electronic sau că au înghețat pe peron aștepând trenul.

Pasagerii îngheață în compartimente la -15 grade

Un pasager care circula cu trenul pe ruta Huedin-Cluj a semnalat faptul că a îndurat o călătorie geroasă, la -15 grade.

„Așa arată trenurile CFR fără încălzire la -15 grade, pe ruta Huedin- Cluj. Prețul biletului a ajuns în buzunarul domnului controlor, deoarece bilet nu am primit”, a relatat un pasager pentru stiridecluj.ro.

Viscolul a umplut trenul de zăpadă

În altă imagine, surprinsă dintr-un tren care trecea prin Dej, zăpada a pătruns în interiorul acestuia, din cauza ușilor care nu se închid bine. Călătorii au tremurat în compartimente.

Nici angajații CFR nu sunt multumiți de condițiile în care lucrează. În luna decembrie, aceștia au organizat o grevă spontană din cauza salariului înghețat, în condițiile în care prețurile și facturile sunt tot mai mari.

Urmăriți B1TV.ro și pe