Monstrul din Corbu a fost reținut de Poliție. Criminalul-violator și-a recunoscut faptele (VIDEO)

Monstrul din Corbu a fost reținut de Poliție. Criminalul-violator și-a recunoscut faptele (VIDEO)
Foto: Pixabay

Cazul comentat vineri, de către ministrul de Interne Lucian Bode, cu privire a infractorul care a terorizat o familie din Corbu, Constanța, în plină, noapte, este sub controlul Poliției. Monstrul din Corbu, care a ucis un bărbat, a bătut o femeie, a violat o copilă și apoi a jefuit familia, a fost capturat.

Tânărul de 29 de ani și-a recunoscut faptele. El a povestit anchetatorilor că inițial, a dorit să jefuiască familia, dar pentru că nu a găsit ce dorea, a comis faptele respective.

Criminalul este din localitatea Corbu, vecin cu victimele sale. La domiciliul său au fost descoperite mai multe obiecte furate din casa familiei terorizate și o macetă, cu care l-ar fi ucis pe bărbatul în vârstă de 41 de ani.

Monstrul din Corbu a fost reținut 24 de ore. A fost dus în arest, la IPJ Constanța și va fi prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul, ucis în timp ce încerca să-și salveze fiica

Femeia și copiii îngroziți au sunat la 112 pentru a reclama evenimentul șocant. Vineri, fratele bărbatului ucis a declarat că nu știe cine ar fi putut recurge la gesturile extreme.

„M-a sunat soția (n.r. – fratelui), la ora 4 fără 20. Mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuținut în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. Au luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. Nu am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau”, a declarat fratele bărbatului decedat.

Individul care a comis faptele oribile riscă ani grei de închisoare.

Tags:
Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend