O ucraineancă şi-a găsit sfârşitul în judeţul Vâlcea. S-a spânzurat după ce a aflat că şi-a pierdut soţul şi fiul pe front

O ucraineancă şi-a găsit sfârşitul în judeţul Vâlcea. S-a spânzurat după ce a aflat că şi-a pierdut soţul şi fiul pe front
Foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

O ucraineancă a fost găsită marți seara spânzurată într-o unitate de cazare din Băile Olănești, județul Vâlcea. Potrivit primelor informații, femeia şi-ar fi pus capăt zilelor răpusă de durere pentru că şi-a pierdut soţul şi fiul pe front, notează antena3.ro.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia.

Ucraineancă găsită spânzurată, în Vâlcea

Poliţiştii din Băile Olăneşti au fost sesizată, marţi seara, pe la ora 21:00, despre faptul că o femeie de cetăţenie ucraineană, în vârstă de 55-60 de ani, ar fi fost găsită spânzurată, într-o unitate de cazare din localitatea Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea.

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, poliţiştii efectuând manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, ulterior fiind declarat decesul acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor în care a survenit decesul femeii”, a transmis IPJ Vâlcea.

Urmăriți B1TV.ro și pe