Patru persoane, rănite într-un accident rutier produs pe A3, în localitatea Bărcănești

Patru persoane, rănite într-un accident rutier produs pe A3, în localitatea Bărcănești

Joi dimineața, patru persoane au fost rănite într-un accident rutier, produs pe A3, în localitatea Bărcănești, Prahova.

În accident au fost implicate două autoturisme, după cum a precizat ISU Prahova. Acesta nu este primul eveniment de acest gen din România, accidentele rutiere fiind, din păcate, tot mai dese pe drumurile din țară.

Patru persoane, rănite într-un accident rutier pe A3

Patru persoane au fost rănite, joi dimineața, pe Autostrada A3, în zona localității prahovene Bărcănești, în urma coliziunii dintre două autoturisme.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o descarcerare şi o ambulanţă”, au precizat reprezentanții ISU Prahova, potrivit Agerpres.

Toate cele patru persoane găsite la fața locului erau conștiente și ai primit îngrijiri medicale. Trei dintre ele au fost transportate la spital.

Accident mortal în Cluj

În cursul dimineții de joi, un accident mortal a avut loc și în județul Cluj. Doi șoferi au murit în urma impactului, în care au fost implicate trei mașini.

Accident șocant petrecut în urmă cu doar câteva ore în județul Cluj. Doi șoferi au murit după un incident în care au fost implicate trei mașini, pe un drum din Căpușu Mare.

Iar un alt accident rutier a avut loc aseară în Sectorul 4 al Capitalei. Două mașini s-au lovit la intersecția dintre Șoseaua Olteniței și Bulevardul Constantin Brâncoveanu, în jurul orei 23. Unul dintre pasageri a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar din cauza incidentului, traficul a fost restricționat pe sensul către Piața Sudului.