Un militar francez sosit la Iași s-a împușcat din greșeală în mâna stângă

Un militar francez sosit la Iași s-a împușcat din greșeală în mâna stângă

Un militar francez sosit la Iași s-a împușcat din greșeală în mâna stângă. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD, a anunțat că starea acestuia este stabilă.

Se pare că bărbatul s-a împușcat în timpul antrenamentelor, din greșeală, potrivit surselor G4Media.

Militarul s-a împușcat din greșeală

În urma investigațiilor militare, s-a constat că starea bărbatului este stabilă, urmând să se decidă dacă acesta va rămâne internat la Chirurgie Plastică sau va pleca în țară cu restul colegilor.

„Facem investigații și decide medicul lor dacă va fi internat aici (la Iași – n.r.), la Chirurgie Plastică sau pleacă în țară cu restul colegilor. La aeroport a fost trimisă o ambulanță SAJ”, a spus Cimpoeșu.

Incidentul s-a petrecut în timpul exercițiilor militare.

Sute de francezi se oferă voluntari pentru a lupta împotriva invaziei Ucrainei

Campania lui Volodimir Zelenski, de a strânge voluntari din toate colțurile lumii pentru lupta împotriva invaziei rusești, are mult succes în Franța. Sute de francezi vor să plece în Ucraina pentru a-şi oferi serviciul în domeniul umanitar și pentru a apăra orașele importante.

Ministrul de externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, a transmis duminică, pe Twitter că „străinii dispuși să apere Ucraina și ordinea mondială în cadrul Legiunii Internaționale de Apărare Teritorială a Ucrainei, trebuie să contacteze misiunile diplomatice străine ale Ucrainei din țările de origine”.
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro…mobilat. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”
17:24 - Edi Iordănescu, scrisoare către fanii naționalei după campania dezolantă din Liga Națiunilor: „Fotbaliștii noștri sunt în pragul în care randamentul lor trebuie să atingă nivelul maxim”
17:24 - Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, anunță că 200.000 de noi recruți au ajuns în forțele armate ruse
17:13 - Consiliul Federației Ruse a votat anexarea. Mai urmează doar semnătura lui Putin