Un nou loc de distracție pentru copii și adulți în București

Un nou loc de distracție pentru copii și adulți în București
Sursa Foto: Freepik

Noul proiect de parc tematic numit Destiny Park va conţine 43 zone de experienţă în care copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani vor învăţa prin intermediul jocului şi se vor putea conecta  cât mai mult la experienţe similare cu realitatea.

Parcul se va întinde pe o suprafaţă de circa 5.000 mp, cu 2.000 de mp mai mult faţă de cât era previzionat proiectul în anul 2020.

Investiţiile se ridică la aproximativ 25 milioane lei

„Noi dorim să putem să mergem în zona aceasta vocaţională. În România există multe probleme legate de îndrumarea copiilor către anumite meserii şi nu este din păcate dezvoltat acest lucru (alegerea vocaţiei -n.red.)”, a precizat Ana-Maria Pascaru, directorul de marketing, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Potrivit sursei, după ce un copil frecventează parcul de două-trei ori şi urmăreşte anumite zone de experienţă mai mult decât pe celelalte, se poate face un screening al copiilor pentru a vedea preferințele și aptitudinile fiecărui copil în parte.

Cele 43 de zone de experienţă sunt zone tematice unde copiii vor lua contact cu realitatea adulţilor, de la a merge la supermarket până la a deveni pompieri, aviatori sau şoferi de Formula 1.

Fiecare zonă tematică are câte un sponsor în funcţie de industrie

Destiny Park va fi sub forma unui oraş industrial prelungit cu un cort pentru evenimente pentru zona de aventură.

Biletele vor fi puse la vânzare de pe 16 august, iar un bilet pentru copil ce va avea valabilitatea a trei ore şi jumătate costă 80 de lei iar cel pentru adulţi costă 60 de lei.

Fiecare experienţă durează în jur de 15-20 de minute, cam 5-6 experienţe per bilet

„Primul pas este că părinţii cumpără un bilet, copiii primesc un cec, cu acesta se duc la Banca Transilvania unde primesc nişte MagicBani, aşa i-am numit noi. Cu aceştia ei accesează experienţele din parc. Trebuie să plătească să se ducă în zona de distracţie” a detaliat Ana-Maria Pascaru.

Destiny Park are parteneriate cu şcoli private.

Programul parcului va fi de opt ore în timpul săptămânii şi de 12 ore în weekend, când se aproximează în jur de 2.000 de copii în câte trei ture.

Are deja peste 100 de angajaţi, iar o parte se află încă în proces de angajare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici
19:07 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Cui servește menținerea României și Bulgariei în afara frontierelor UE? Avem dreptul să fim tratați în mod corect (VIDEO)
18:56 - Teo Trandafir: „Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză”. Apreciază și preferă noblețea, caracterul și generozitatea la partenerul ei
18:50 - Lira sterlină a scăzut în raport cu dolarul după discursul premierului Liz Truss