Un pui de cerb blocat pe refugiul de beton al Lacului Beliş-Fântânele, salvat de pompierii clujeni (video)

Un pui de cerb blocat pe refugiul de beton al Lacului Beliş-Fântânele, salvat de pompierii clujeni (video)
Foto: captura video.

Pompierii din Cluj au salvat, joi, 21 aprilie, un pui de cerb care era blocat pe un refugiu înconjurat de apă al lacului Beliş-Fântânele. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, animalul a înotat până în acel punct şi nu s-a mai putut întoarce.

Un pui de cerb blocat pe refugiul de beton

„Pompierii de la Detaşamentul Huedin au avut parte de o misiune provocatoare, dar extrem de frumoasă!

În jurul orei 16.30, mai multe persoane au sesizat un pui de cerb blocat pe refugiul de beton al Lacului Beliş-Fântânele.

Animalul a înotat până în acel punct şi nu s-a mai putut întoarce”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, într-o postare pe Facebook.

Pompierii clujeni au intervenit alături de o echipă a Salvamont Cluj.

„La faţa locului s-au deplasat colegii noştri, care au adus şi o barcă. Astfel, am făcut echipă cu cei de la Salvamont Cluj, iar doi salvatori s-au apropiat de cerb cu ajutorul frânghiilor.

În paralel, barca a fost pusă pe apă. Îndrumat de forţele de intervenţie, animalul a sărit singur în apă şi a revenit în pădure”, au mai adăugat reprezentanții ISU Cluj.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)