Reacția lui Bill Gates la teoriile conspiraționiste care-l vizează

Reacția lui Bill Gates la teoriile conspiraționiste care-l vizează

De la debutul pandemiei de COVID-19, Bill Gates a fost una dintre cele mai invocate figuri ale planetei în teoriile conspiraționiste. Fondatorul Microsoft a oferit replica într-un interviu acordat Reuters.

„Nimeni nu ar fi prezis că eu și dr. Fauci am fi atât de proeminenți în aceste teorii cu adevărat rele. Sunt foarte surprins de asta, sper să dispară”, a declarat Bill Gates.

De asemenea, Bill Gates i-a lăudat pe Anthony Fauci și pe Francis Collins pentru implicarea în criza COVID-19, pe care i-a numit „singurii oameni sănătoși din Guvernul SUA”.

„Sunt încântat de echipa pe care a ales-o Joe Biden pentru gestionarea pandemiei”, a declarat Bill Gates.

Bill Gates, implicat activ în campania anti-COVID-19

Bill Gates a donat aproape 2 miliarde de dolari pentru combaterea COVID-19, fonduri direcționate către vaccinuri, studii, potențiale tratamente.

Afaceristul s-a retras din funcția de președinte al Microsoft Corp în 2014. Este al 3-lea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 121 de miliarde de dolari, după ce de-a lungul timpului a donat sume consistente. Gates este cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA, cu aproape 98.000 de hectare.

Celebrul informaticians-a vaccinat anti-COVID-19 în urmă cu o săptămână.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti