Prognoza meteo, azi, 27 ianuarie 2021. Cerul va fi mai mult noros

Prognoza meteo, azi, 27 ianuarie 2021. Cerul va fi mai mult noros
Foto: pixabay.com

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 27 ianuarie 2021. Potrivit acestora cerul va fi mai mult noros.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 27 ianuarie 2021

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, cerul va fi variabil în regiunile vestice şi nord-vestice şi mai mult noros în rest. În Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei şi a Moldovei temporar va ninge, în general moderat cantitativ. În aceste regiuni vântul va prezenta intensificări, cu rafale în general de 60 – 70 kilometri pe oră. În restul teritoriului vor mai fi ninsori slabe, izolate, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 4 grade Celsius, iar cele minime între -9 şi -1 grad Celsius.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va fi închisă, temporar va ninge, mai ales în cursul zilei, când se va mai depune un strat de zăpadă, în medie de 4 – 6 cm. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 1 – 2 grade Celsius, iar cea minimă de -3…-1 grad Celsius.

Prognoza meteo la munte

La munte, vremea va deveni rece pentru ultima decadă a lunii ianuarie. Cerul va fi mai mult noros şi local va ninge, mai consistent în Carpaţii Meridionali, unde, mai ales pe creste, vântul va prezenta intensificări, cu viteze în general de 70 – 80 kilometri pe oră.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, cerul va fi predominant înnorat în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius.