Adevărul despre divorțurile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara spune tot: „De patru ori s-a întâmplat…”

Adevărul despre divorțurile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara spune tot: „De patru ori s-a întâmplat...”
FOTO: Instagram: Anamaria Prodan Reghecampf

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost mereu în centrul atenției. Deși ar părea că au una dintre cele mai sudate căsnici din showbiz, de multe ori mariajul celor doi a fost pus la îndoială, iar zvonuri despre un posibil divorț au ținut în mai multe rânduri prima pagina a tabloidelor. Cu toate acestea, sexy impresara dă cărțile pe față și povestește că nu a stat niciodată despărțită prea mult timp de soțul ei.

Vedeta a ținut să lămurească zvonurile apărute în presă și să explice de ce, de-a lungul timpului au apărut speculații cu privire la o posibilă despărțire între ea și Reghe. După cum a povestit sexy impresara în vârstă de 47 de ani, totul a început când ea și Reghecampf au fost despărțiți mai mult timp, blonda stând în România pentru a avea grijă de mama ei bolnavă.

Separarea de Reghecampf, justificată de către Anamaria Prodan

În perioada în care Ionela Prodan a fost internată în spital, Anamaria a fost nevoită să facă o serie de sacrificii, pentru că nu și-a dorit să se despartă de mama ei.

„Haideţi să vă zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni.N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit”, a povestit Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au „divorțat” de patru ori

Sexy impresara a lămurit și zvonurile cu privire la divorț. Prodanca a povestit că ea și Reghe nu au divorțat niciodată, iar căsnicia lor a fost întotdeauna extrem de închegată și fericită. În schimb însă, a recunoscut și ea că de patru ori până acum au existat momente în care tabloidele au anunțat posibilitatea divorțului.

„Lumea vorbește, ne-a divorțat de patru ori…dar eu nu țin cont de asemenea bârfe. Suntem fericiți, avem o familie frumoasă, asta este cel mai important”, a adăugat Anamaria Prodan pentru sursa citată mai sus.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 14 iulie 2008, iar împreună au un băiețel în vârstă de 11 ani, Laurenți Reghecampf Junior.

Ultima oră