Cătălin Apostolescu, purtător de cuvânt la „Matei Balș” pentru B1.ro: Fratele lui Florin Salam, infectat cu COVID-19, se află internat, în stare critică. Manelistul a cântat fără mască la priveghiul lui Emi Pian, unde au participat sute de oameni

Cătălin Apostolescu, purtător de cuvânt la „Matei Balș pentru B1.ro: Fratele lui Florin Salam, infectat cu COVID-19, se află internat, în stare critică. Manelistul a cântat fără mască la priveghiul lui Emi Pian, unde au participat sute de oameni

Neluțu, fratele cântărețului Florin Salam, se află internat la Institutul „Matei Balș” din București. Informația a fost confirmată pentru B1.ro de către Dr. Cătălin Apostolescu, medic primar al spitalului.

„Da, se află internat de 10 zile. Starea sa de sănătate este gravă, se află la Terapie Intensivă”, a declarat Cătălin Apostolescu, medic și purtătorde cuvânt al spitalului, pentru B1.ro.

Neluțu suferă de diabet și are și o afecțiune pulmonară, diagnostice care-i îngreunează lupta cu COVID-19.

Ieri, Florin Salam a fost la priveghiul lui Emi Pian, eveniment care s-a desfășurat fără a se ține cont de regulile anti-covid și unde au participat sute de oameni.Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a declarat că s-au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, printre aceștia fiind și manelistul.

La rândul său,Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela s-a arătat scandalizat de ceea ce s-a întâmplat la priveghiul lui Emi Pian și a dat asigurări că poliţia şi jandarmeria sunt prezente la praznicul interlopului, care se va desfăşura pe parcursul a patru zile.

Ministrul Internelor spune că imaginile de peste zi, când sute de persoane s-au înghesuit în curtea familiei liderului clanului Duduianu, din cartierul Rahova, nu se vor mai repeta.

„Că sunt sute de persoane, nu este aşa. Aţi dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este aşa. Mai devreme aţi difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane. S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru. Poliţia şi jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenţie. Nu mi se pare normal să difuzaţi imagini de pe zi şi să spuneţi că sunt seara. Văd că dumneavoastră le ştiţi pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni”, a declarat Marcel Vela, miercuri seara.

Florin Salam, la priveghiul lui Emi Pian (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe