Dorian Popa și Teo Trandafir, implicați în accidente rutiere. Care este starea celor doi (VIDEO)

Dorian Popa și Teo Trandafir, implicați în accidente rutiere. Care este starea celor doi (VIDEO)

Dorian Popa și Teo Trandafir au fost implicați în accidente rutiere în aceeași zi, joi, 21 mai. în primă fază, Dorian Popa a fost protagonistul unui incident care ar fi putut să îl coste viața. La puțin timp după ce a ieșit din București, pe DN1, artistul a intrat într-un microbuz. Pe de altă parte, Mașina lui Teo Trandafir a fost lovită în timp ce aceasta se întorcea de la prostul de televiziune Kanal D.

Dorian Popa, protagonistul unui accident rutier

Din cauza neatenției, Dorian Popa a fost protagonistul unui incident rutier. Vedeta nu s-a asigurat, iar mașina sa a intrat în coliziune cu un microbuz. În proces, ambele autoturisme au fost avariate, dar din vericire, nu s-au înregistrat victime.

Dorian Popa a povestit ulterior pe Instagram că a lovit mașina și a recunoscut că nu a fost atent.

„Hâtz, Johnele, hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că erau ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, a mărturisit Dorian într-o postare pe InstaStory.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(sursa video: Instagram)

După care, vedeta s-a dus să repare daunele minore pe care le-a suferit mașina.

Teo Trandafir, accident rutier, în timp ce se întorcea acasă

Nu doar Doria Popa a avut joi de suferit din pricina accidentului rutier. Partenera sa de suferință este nimeni alta decât Teo Trandafir. Prezentatoarea TV a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se întorcea de la Kanal D.

Ca în cazul lui Dorian Popa, vedeta a fost norocoasă pentru că nu s-a accidentat în urma coliziunii, doar mașina fiind avariată.

De asemenea, șoferul mașinii în care se afla Teo Trandafir a scăpat nevătămat. Atât vedeta, cât și șoferul nu s-au ales decât cu o sperietură puternică, potrivit huff.ro.

În acest caz, vinovat de accident a fost șoferul celeilalte mașini.

Teo Trandafir are carnet de conducere, dar refuză să îl folosească

Teo Trandafir are carnet de conducere, dar preferă să nu conducă de teama unui potențial accident rutier. Din acesta motiv, prezentatoarea preferă să aibă șofer.

Din cauza acestei frici, Teo Trandafir a refuzat de fiecare dată să ocupe locul șoferului, stând mereu în locul din stânga spate.

La un moment dat, Teo Trandafir a participat la un raliu alături de Titi Aur în cadrul emisiunii pe care o prezintă „Teo Show”. Vedeta a fost provocată și susținută de echipa sa.

După ce și-a îndeplinit misiunea, aceasta a recunoscut că a avut mari emoții, dar și-a pus toată încrederea în profesionalismul și experiența lui Titi Aur.

Despre Dorian Popa

Dorian Popa este un actor, compozitor, dansator și cântăreț român. Acesta a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Respectivul serial a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Dorian Popa este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing din cadrul A.S.E. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV.

În prezent susține mai multe concerte prin țară și este vlogger pe canalul său de youtube.

De asmenea, interpretează rolul lui Mario în serialul popular Sacrificiul de Ruxandra Ion.

Urmăriți B1TV.ro și pe