Laura Cosoi, PRIMELE DECLARAȚII despre A DOUA SARCINĂ! Când VA NAȘTE? ”Cu sigurantă nu o să ne oprim”

Foto: Laura Cosoi / Instagram

Laura Cosoi va deveni mamă pentru a doua oară!

Vedeta și-a anunțat fanii pe internet, printr-o mărturisire emoționantă:

„Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste si nerabdare, de emotie si implinire ca am primit asa o mare binecuvantare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este sa imi pot strange copilul in brate si cand mai simt si miscarile surioarei in burtica sunt de-a dreptul coplesita! Cu lacrimi de fericire in ochi, acum, pot doar sa multumesc”, a scris actrița pe Facebook.

Invitată la emisiunea „Vorbește Lumea”, Laura a făcut primele declarații despre noua sarcină.

„Intru în luna a 5-a săptămâna aceasta, deja a trecut prima parte, nu am avut mari problemele, nu am avut poftă de mâncare, atât. Ne-am gândit să păstrăm momentul pentru 8 martie, cu Rita am anunțat de ziua mea, pe 2.

Ne-am dorit foarte mult, iată că acum s-a întâmplat, cumva cred că sunt în perioada în care sunt cea mai pregătită pentru a aduce un copil pe lume iar. Evit să spun bebe 2 sau al doilea copil pentru că este unic. Eram împreună cu Cosmin când am aflat.

Nu a fost chiar o surpriză totală, tot am așteptat momentul încă de când am înțărcat-o pe Rita. A fost o alarmă falsă la un moment dat când Rita avea mai puțin de un an și am intrat puțin în panică, acum sunt mult mai pregătită.

Nu am avut grețuri, dar nu îmi venea să mănânc. Dimineața mă așez la masă si până la ora 12 am 3 mese. Și la Rita a funcționat asta, dar după aceea nu mai vreau să mănânc atât de mult. În august o să nasc, tot natural, deocamdată pot. Am toate semnele în regulă, dar nu pot face sport, nu mă simt în stare, cu Rita mai mergeam la yoga. Rita merge la creșă, bebe probabil o să stea la sân pentru o perioadă de 6 luni.

Nu cred că ne oprim acum. Să vină fetița pe lume sănătoasă și bine și cu sigurantă nu o să ne oprim. Mie îmi place foarte mult să fiu în perioada aceasta, dar nu mai depinde de noi mereu. Am născut la 36 de ani, acum la 38 de ani și sperăm înainte de 40.

Avem numele din prima clipă. Vi-l spun când se naște. E un nume care nu este acum în vogă, dar nu este un nume inventat. Nu știu daca Rita înțelege clar, oricum Rita este un copil foarte vorbăreț, de asta nu îi spunem nici numele.”, a declarat Laura Cosoi.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe